× HOME

CV BLOG DESIGN
Fotografie
'De natuur' fotograferen is een heel breed begrip en hieronder vallen allerlei soorten fotografie. Denk aan macrofotografie, landschapsfotografie of wildlifefotografie!
WebDesign
Een concept homepage ontworpen voor de Haagse basketbal vereniging The Jumpers. Met communicatiedoel de weekenduitslagen van de gespeelde wedstrijden.
Illustration
Een isometrie is een voorbeeld van een ruimtelijke tekening. Het is geen perspectief tekening omdat een isometrie tekening geen verdwijnpunt heeft.
WebDesign
Voor een school project in het eerste leerjaar van de mediavormgevings opleidng. Project over een muziekband of singer-songwriter. Samen met medestudenten hebben we een logo en een webdesign ontwerpen.
Illustration
Voor een gospelkoor een toegangs tickets ontwerpen. In de kleuren van de gospelkoor. Met als aandachtstrekker de in lijn getekende trompet. Met verschillende sterren.
Fotografie
Alledaagse voorwerpen. Pas als je er op gaat letten, valt je op hoe vanzelfsprekend we de voorwerpen om ons heen vinden. Veel voorwerpen 'zien' we niet eens meer!
Illustration
Joris Floris is een verzonnen karakter die voorkomt in een kinderboek. De vraag was om een Joris Floris te ontwerpen met verschillende emotie’s en opvallende kleuren.
Fotografie
Holi-Phagwa is een hindoeïstisch feest dat jaarlijks rond de maand maart gevierd wordt en is van een lentefeest, een feest van de overwinning van het goede op het kwade.
WebDesign
Young Creatief Media is een organisatie die jongeren simuleert om culturele en kunstzinnige activiteiten te organiseren. Hiervoor is een webdesign ontwerpen.

VAN IDEE NAAR REALISTATIE

Van idee naar realisatie

Heeft u een idee voor een creatief, grafisch, interactief of digitaal media product?
Laat het snel weten doormiddel van onderstaand contact formulier.
Web Development
Het bouwen van interactieve website's doormiddel van JavaScipt. Dit project is een goede oefening met JavaScript.
Illustration
Superhelden zijn stoer. Ze zijn sterk, dapper en onverslaanbaar net zoals de Hulk.
WebDesign
Veel data en infomatie heeft Variks over kunst. Aan mij de taak om een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk formulier te ontwerpen.
Graphic Design
De programeerclub richt zich tot kinderen die graag willen leren programeren. Kinderen zijn vrolijk, daarom een kleurijk ontwerp.
Fotografie
Muziek instrumenten zijn leuk om details te fotograferen en natuurlijk om mee te spelen. Zoals hier een elektische gitaar.

TERUG